Game Lab Mikkelin ensimmäiset lanit

4.12.2018 glmikkeli 0 Comments

Game Lab Mikkelin
ensimmäiset lanit

GLM:n 24-tuntiset lanit pidettiin 30.11.- 1.12.2018 Otavankadun Esedulla. Päivä alkoi tavaran kuljetuksella pääkallopaikalle, jossa heti alkuun kohdattiin pieni vastoinkäyminen. Meille varattu liikuntasali olikin vielä käytössä. Jouduimme siis odottamaan tunnin, ennen kuin pääsimme rakentamaan tiloja. Vihdoin sali vapautui ja pääsimme töihin. Onneksi oli vapaaehtoisia mukana, sillä alkoi olla jo kiire. Pöydät, tuolit, sähköt ja muut laitteet löysivät onneksi vauhdikkaasti paikkansa.

Klo 16.00 avautuivat ovet kävijöille ja tietokoneita alkoi virrata saliin, josta jokainen sai itse valita mieleisensä paikan. Tässä kohtaa myös huomattiin kytkimien yhteensopimattomuus paikalla olevan muun laitteiston kanssa, joten äkkiä hakemaan korvaavia kytkimiä, jotka onneksi saatiin nopeasti paikalle ja netti toimimaan. Parin tunnin sisällä konepaikat alkoivatkin olemaan jo täynnä montaa erilaista peliä pelaavaa pelaajaa ja lautapelitkin olivat jo täydessä vauhdissa.  Magic the Gatheringissäkin kamppailtiin tiukassa nelinpelissä ja pelattiinpa myös yksi lyhyt roolipelikampanjakin!

Tilat toimivat äärimmäisen hyvin, kun puolet salista oltiin varattu nukkujille ja yllättävän tehokkaasti ääntä vaimentavan tilanjakajan toisella puolella oli tilaa niin lauta-, tietokone- ja konsolipelaajille. Osallistujia oli yhteensä 31 henkilöä, mutta mukaan olisi mahtunut vielä useampikin kävijä. Mahdollisuudet jatkaa samassa tilassa tapahtuman kasvaessa ovat siis loistavat.

Turnauksiakin pidettiin. Soul Caliburin Sarvikuonocupissa testattiin nyrkkien lujuutta kahdeksan osallistujan voimin ja Quakessa 11 pelaajan hektinen battle royalekin löysi lopulta kiistattoman voittajansa. Voittajat saavat nimensä kaiverrettuna pokaaleihin, joita voi Hacklab Mikkelin tiloissa käydä ihastelemassa.

Laadukkaan ruoan ja unen merkityksestä halusimme myös pitää huolen, siispä tarjosimme rauhallisen unisijan lisäksi vaihtoehtoisen terveellisen ruokaympyrän laneille usein tyypillisen pitsa, sipsi ja limppari -kolmion sijasta.

Kävijöiden palautteet ensimmäisistä laneista ovat olleet erittäin positiivisia ja odotamme Game Labilla innokkaasti seuraavien järjestämistä. Toivottavasti näemme siellä silloin myös sinut!

Seuraa toimintaamme somessa;  instagram.com/gamelabmikkeli ja facebook.com/gamelabmikkeli

-Game Labin Jenni-