Covid-19? Mitä Nyt?

20.3.2020 glmikkeli 0 Comments

Suomea, sekä maailmaa järisyttävä Covid-19 AKA koronavirus on lähtenyt uhkaavasti leviämään ympäri maapalloa. Tämä leviäminen on vaikuttanut lähes poikkeuksetta meitä jokaista tavalla tai toisella; Yksi näistä vaikuttavista asioista on palveluiden karsiutuminen leviämisen estämiseksi. Tämä on herättänyt suuria kysymyksiä myös meidän osallistujien keskuudessa “voimmeko enää kerääntyä yhdessä pelaamaan?”.
Game Lab Mikkeli on vastannut osallistujien huoliin digitaalisilla ratkaisuilla, jottei toimintojen tarvitsisi päättyä.

Game Lab Mikkeli goes to Discord!

Olemme siirtäneet meidän toivotuimmat toiminnat siis Discord palvelimelle, minne kaikkien on helppo liittyä selaimen, puhelimen tai kotikoneen kautta.

Mitä tämä tarkalleen tarkoittaa toimintojemme saralta?

Pelinkehityspäiviä vietetään Discordissa pitkin viikkoa, mutta maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12-16 välisenä aikana on sovitusti yhteisön kerääntyminen kertomaan kuulumisistaan omissa projekteissa. Osallistujat saavat hanketyöntekijältä neuvoja ja apua ongelmiinsa, sekä halutessaan rakentavaa palautetta työstä.

Tiistaiset GameOut peli-illat ovat muuttuneet täysin fyysisistä lautapeleistä massiivisiin nettipeleihin, joissa pelaajien määrä on joustavempi ja tapahtumarikkaus värittää pelaajien mielenmaiseman hauskoissa mittelöissä. Naurun määrä Discordin äänikanavilla on huikea, kun pelaajat epätoivoisesti pyrkivät pääsemään porukalla pakoon kintereillä riehuvaa hyökkääjää. Osallistujat pelaavat harvinaisempia indie pelejä, suuria sotapelejä tai kevyempiä pelejä keskenään klo 16-20 (välillä pelit alkavat jo aikaisemmin ja kestävät myöhempään.. oikeastaan päivästäkin osallistujat luistavat ja pelaavat silloin kun haluavat 🙂 ).

Jos haluat olla osana tätä yhteisöä ja löytää peliseuraa, niin suosittelen suuresti liittymään meidän Discord kanavalle: Game Lab Mikkelin Discord

Tulemme todennäköisesti jatkamaan toimintaa verkossa tämän korona-pandemian laannuttuakin, sillä se mahdollistaa yhteisön keskenään kommunikoinnin kellonajasta riippumatta ja tällein jälkikäteen pohdiskeltuna, olisi ollut ehkä parhainta pistää Discord pystyyn jo aikoja sitten!

Mutta hei! Nähdään Discordissa!