Kesätauko 8.7.-7.8.2020

Hankkeen ainut työntekijä jää kesälomille 8.7.2020 lähtien ja palaa takaisin maanantaina 10.8.2020!
Mutta hätä ei ole tämän näköinen ja toiminta jatkuu hanketyöntekijästä huolimatta teidän-meidän yhteisön voimilla Discordissa 🙂 Meitä on kanavalla jo runsaat 58 henkilöä kirjoitushetkellä ja uskomme sen kasvavan pitkin vuotta entisestään. Hyppää siis kanavalle tästä linkistä.

Olemme edistäneet Mikkelin pelinkehitys skeneä ja pelaajayhteisöä tähän päivään mennessä 55 728 000 sekunttia TAI
928 800 minuuttia TAI 15 480 tuntia… TAI 645 päivää, joka on päivän yli 92 viikkoa. Tämän aikana olemme tehneet todella paljon, mutta parhain on ollut kuulla osallistujilta, että ovat löytäneet uudenlaisen paikan olla ja kehittää itseään. Yhteisön liekki on syttymässä selvästi, joka on uupunut täältä Mikkelistä -> eli tämän hanketyöntekijän haave on kuin onkin konkretisoitumassa kaiken hankebyrokratian keskellä. Hienoa päästä rakentamaan tätä kaikkea oikeiden ihmisten kanssa, kiitos!

Tämä kevät on ollut poikkeuksellinen ja kesäkin on aivan varmasti, mutta eiköhän tästäkin selvitä yhdessä! Kiitos kaikille tähän mennessä hankkeen mukana kulkeneille ja “kassellaan syssymmällä”! (legendaarisia sanontoja Hacklab Mikkelillä 😀 )

– GLM Labramestari Juuso